Cum cumpar

1. Comanda pe site (www.elektrodream.com)
2. Comanda telefonica sau prin SMS (0729.256.400)
3. Comanda prin e-mail (elektrodreamoffice@gmail.com)

Comanda pe site

Utilizarea site-ului necesita activarea cookie-urilor din browserul dvs.
Pentru a lansa o comanda pe site trebuie sa va inregistrati cu o adresa de e-mail valida.
Crearea unui cont in site-ul www.elektrodream.com presupune introducerea in contul nou creat, a datelor de facturare, iar inaintea de a finaliza comanda trebuiesc alese modalitatile de plata si transport.

Metode de transport

Livrarea produselor este facuta prin intermediul serviciului de curierat GLS. Comenzile care nu depasesc o valoare de 500 lei, nu beneficiaza de transport gratuit.
Comenzile ce depasesc valoare toatala de 500 lei, beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei numai in raza de acoperire a GLS, in cazul in care nu sunteti in raza de acoperire si va necesita plata kilometrilor suplimentari, un operator elektrodream va va contacta penru a primi acordul dvs.

Metode de plata

Puteti selecta ca metode plata: Plata numerar sau ramburs
Plata securizata cu cardul prin intermediul procesatorului mobilpay.ro (In cazul platii cu cardul direct in site-ul nostru NU vi se va percepe nici un fel de comision pentru tranzactia efectuata.

Comanda finalizata

In contul dvs. veti gasi informatiile referitoare la metodele de livrare si transport cat si detalii despre produsele comandate, denumire, cantitate, etc.
Dupa finalizarea cumparaturilor veti fi informat print-un e-mail, unde veti primi detaliile comenzii.
In scurt timp un operator va va contacta pentru a confirma comanda.

TOATE COMENZILE PLASATE PE www.elektrodream.com AU NEVOIE DE CONFIRMARE TELEFONICA SAU DE CONFIRMARE PE E-MAIL.

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la numarul de telefon: 0729.256.400. Colegii nostri de la Suport Clienti vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Comanda anulata a fost achitata online?

In momentul anularii unei comenzi achitate cu card online, se trimite automat email de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii se vor vedea in cont in aproximativ 3-4 zile.